Za nemoteno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov.

Biopark - Zeliščna mešanica za nego las s Kano

Biopark - Zeliščna mešanica za nego las s Kano

Biopark - Zeliščna mešanica za nego las s Kano

Mešanica brezbarvne kane in 11 ayurvedskih zelišč za nego las, ki vsebuje tudi prah Amla in Shikkakai. Je prah zelene barve z zeliščnim vonjem.

Delovanje:
Brezbarvna kana lase intenzivno neguje in okrepi, ne da bi jih obarvala. Zelišča poskrbijo za zdravo lasišče, izboljšajo rast las, preprečujejo srbenje lasišča in prhljaj, ter preprečujejo prezgodnje sivenje las. Pomagajo proti sprijemanju in vozlanju las, zaradi česar jih lažje oblikujemo ter krepijo lasne korenine.

Navodilo za uporabo:
Zmešajte prah z mlačno vodo, da dobite primerno pasto. Mešanici lako dodate malo olivnega ali ricinovega olja. Nadenite si zaščitne rokavice in razdelite lase na 4 enake dele. Nanesite pasto enakomerno od lasišča
proti konicam. Pustite delovati do 1 ure, sperite z vodo in umijte lase z blagim naravnim šamponom. Uporabite 1x tedensko.

Opozorilo:
Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke, posode,...), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Količina:
100 g

Sestavne:
Cassia Obovata, Emblica Officinalis, Acacia Concina, Bacopa Monnieri, Chrysopogon zizanioides, Terminalia Chebula, Terminalia Bellirica Rox, Acacia Catechu, Eclipta Alba, Hedichium spicatum, Trigonella Foenumgraecum, Ocimum Sanctum.

  • Šifra: BP081
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 5.90€
  • Brez DDV: 4.84€