Za nemoteno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov.

Biopark - Aritha v prahu

Biopark - Aritha v prahu

Biopark - Aritha v prahu

Prah Aritha je narejen iz zmletih posušenih sadežev drevesa Aritha (ali Reetha). Je rjave barve z blagim zeliščnim vonjem. Plodovi tega drevesa so dobro poznani tudi kot pralni oreščki.

Vsebuje veliko naravnih saponinov, zato se ob stiku z vodo peni in dobro umije tudi mastno lasišče. Uporablja se lahko namesto šampona, gela za tuširanje, umivanje obraza ali za čiščenje.

Delovanje:
Zaradi izjemnih čistilnih učinkov, ga v ayurvedi uporabljajo za nego težavne kože (ekcemi, psoriazo) in proti pegam.

Navodilo za uporabo:
Umivanje las: Zamešajte Aritha prah z vodo, da dobite pasto primerne gostote, pustite stati 20 minut. Nanesite na lase in dobro vtrite v lasišče, pustite delovati 20-30 minut. Sperite z vodo, uporaba šampona ni potrebna. Uporabite 1x tedensko za zdravelase. Za še boljše rezultate lahko naredite mešanico iz enakih delov Aritha, Amla in Neem praha in jo uporabite na enak način.

Nega kože: Zamešajte Aritha prah z vodo, da dobite pasto primerne gostote, pustite stati 20 minut. Uporabite svežo mešanico za umivanje
obraza ali kože telesa. Še posebej priporočljivo za mastno kožo.

Opozorilo:
Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke, posode,...), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Količina:
100 g

Sestavine:
Sapindus Mukorossi

  • Šifra: BP075
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 5.30€
  • Brez DDV: 4.34€